Въпросите, които ти се иска да зададеш на бившето си гадже

2015-07-23 15:03:00
Въпросите, които ти се иска да зададеш на бившето си гадже
Снимка: iStock

Въпреки че отдавна си се разделил с гаджето си, все още имаш въпроси, които искаш да му зададеш. Раздялата не е приятно изживяване, но въпреки това е полезна, защото след всяка раздяла човек се променя към по-добро и се развива като личност. Най-много се научава от една връзка, когато любимият човек те зареже. Със сигурност не искаш да учиш уроците си по този начин, но така се научават най-добре.

 

Когато двама души, които са били заедно, са сложили край на взаимоотношенията си, често единият, ако не и двамата, имат въпроси, чиито отговориха биха искали да знаят. Виж кои обикновено са въпросите, които се въртят в главата на зарязания:

 

 

Бях ли лошо гадже? - когато любимият човек реши да прекратите връзката си, ти започваш да търсиш вината в себе си и да си мислиш, че не си бил достатъчно добър за него. Да, всеки прави грешки, но за раздялата са виновни двама души, така че е излишно да понасяш сам цялата тежест. По-добре си направи съответните изводи, виж върху кои твои качества е добре да поработиш и бъди по-добро гадже в следващата ти връзка.

 

Мислиш ли си за мен? - чудиш се дали му/ѝ липсваш и дали се сеща за теб, когато ходи в любимото ви кафете, яде любимия ви шоколад и т.н. Нормално е да се чудиш такива неща, особено ако той/тя все още ти липсва и често се сещаш за спомените, които имате и за прекрасните изживявания заедно.

 

Можеш ли да ми дадеш съвет за новото ми гадже? - често хората биха попитали това-онова бившето си гадже, защото то ги познава доста добре и знае техните плюсове и минуси. Да търсиш съвет от бившия/бившата не е лоша идея, стига той да няма все още чувства към теб. Със сигурност ще може да ти каже какви са ти били грешките, но и какви са ти били качествата, с които си я/го спечелил/а.

 

Мислиш ли си, че той/тя е подходящ/а за мен? - това е въпрос, който може много да ти се иска да зададеш, но по-добре го пропусни. Някак си не е редно да питаш бившето си гадже дали си отиваш с новото, не мислиш ли?

 

Кога разбра, че искаш да се разделим? - започваш да се чудиш кога нещата помежду ви са се пропукали и дали не е могло връзката ви да се развие по друг начин, ако беше усетил, че взаимоотношенията ви не са наред. Интересно ти е кога е бил повратният момент и защо нещата са се променили. Но може той/тя да не е съвсем наясно с това и да не може да ти даде конкретен отговор.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия